Маратон по нощно четене

Нощното четене е винаги на мода, припомня бразилската книжарница Corre Cutia. За целта на читателя му трябва интересна книга, в която да се потопи, а при повече късмет и време за отспиване на следващия ден. 

Познавам математик, изпуснал важен изпит, за да си дочете романа. Сещам се и за човек, който преко сили остави у дома "Хари Потър", за да отиде на голямо парти в навечерието на Нова година.

Случвало се е и на теб, разбира се, нощем е толкова тихо, че след първите няколко пъти се чудиш как изобщо някога си чел през деня. Ако пък още не ти се е, запомни тези красиви реклами и девиза им Catchy Stories, защото точно улавят настроението и тишината, присъщи на първата половина от денонощието.

Advertising Agency: Lápisraro Comunicação, Belo Horizonte, Brazil
Creative Directors: Carla Madeira, Cristina Cortez
Art Director: Francisco Valle
Copywriter: Gustavo Costa
Illustrator: Francisco Valle
Published: December 2011

3 коментара:

Станислава каза...

много улавяща статийка! няма да забравя една адски жежка нощ стоях до 5 часа да чета Маркес, оттогава ми е сред любимците.

Oh, Books! каза...

мерси :) нощното четене е супер, обаче си иска определена нагласа от страна на читателя. или определена книга. явно Маркес е свършил работа при теб :)

Анонимен каза...

При мен всички дни за четене всъщност за нощи. Денем срещам книгите, а нощем те ме четат :)) Последната книга, която ме държа будна до 4 сутринта беше "Сянката на вятъра". Не исках да заспя преди да разбера финала. А в осем часа станах за работа.

едно книжно момиче

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...