Книги за мен

Имам един малък грях. В един от последните си постове, изброявайки различните книжарници, през които преминах, за да стигна до Amazon, незнайно как пропуснах едно онлайн местенце, чрез което в последно време се снабдявам с книги. 

Сега не мога да си спомня, защо докато писах коментара си за електронните книжарници, не се сетих за "Книга за теб". Когато обаче, засякох Алекс и Христо на Пролетния базар на книгата, пропускът веднага изплува в съзнанието ми и ми се прииска да поправя грешката си. 

Истината е, че макар "Книга за теб" да не предлага толкова заглавия, колкото останалите книжарници, за мен тя има своите предимства: първо, на някои автори на ревюта се доверявам напълно и второ, книгите от там наистина ми излизат по-евтини. 

Тъй като с Алекс и Христо кръстосваме улиците на един град, пък и на един район, се разбрахме да не използваме куриер за доставката, а да получавам поръчките си на ръка. Така отстъпката от коричната цена не отива при посредник, както при останалите онлайн магазини, и на мен ми е удобно, а също и на тях, мисля. На това май му се казва маркетинг от уста на уста, също като заглавието на първата книга, която поръчах от тях :) 

снимка: © Oh, Books!

5 коментара:

Христо Блажев каза...

Еха, как съм пропуснал това? Благодаря ти за прекрасните думи, усещам, че някой ще получи по-голямо намаление в книга за теб :)

Oh, Books! каза...

хаха, от толкова носители на Пулицъри, така става :Р но пък дано идват още!

Христо Блажев каза...

Така си е, не е лошо да научат повече американци, че на картата има повече държави от 10-те, които знаят :)

Oh, Books! каза...

Между другото поздравления, явно наистина сте свършили чудесна работа с колегите ти. Постът на Дебора много ме впечатли, а аз рядко се "връзвам" на такива работи! :)

Христо Блажев каза...

Да, наистина бе много мило от нейна страна, и мисля, че наистина е искрена - почти всеки ден си пишем по мейла :) Скоро ще получиш книгата си, промис! :Р

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...