Колко книги носиш в главата си?

Казват, че разстоянието между четящите и нечетящите хора е около една седемнайста от милиметъра  колкото е дебелината на напечатан лист хартия. Казват също, че тя е напълно достатъчна, за да раздели и отдалечи първите от вторите. 

Какво обаче стои между обикновените читатели и тези, които са интересни?

Според основателите на интернет книжарницата Pulp Books това са стойностните книги, които работят за теб и твоето развитие и заслужават да ги "носиш на раменете си". И за да са убедени, че излъгани няма, от електронния магазин предлагат в каталога си единствено заглавия, които са проверени и одобрени от екипа, с обещанието, че никой няма да остане разочарован от избора си. 

Ако пък клиентът не открие търсенaта от него книга измежду предложените, от Pulp Books с радост все пак ще му я намерят и доставят. Страхотните книжари от Южна Африка признават, че нямат нищо против да правят това с еднодневни бестселъри, но допълват, че истинската им страст е в издирването на отдавна изчерпани и трудно откриваеми издания. 

Важно е хората не просто да са от правилната страна на едната седемнайста от милиметъра, но и да бъдат изключителни в избора си. И се оказва, че за това, освен хубави книги, трябват също и забележителни книжари. Такива, които да кажат: Read yourself interesting. Let us recommend something. 

Advertising Agency: Lowe Bull, Johannesburg, South Africa
Creative Director: Rui Alves
Art Director: Juliet Honey
Copywriter: Lee Naidoo
Photographer: Clive Stewart
Stylist: Mia Widlake
Retoucher: Rob Frew
Published: October 2010

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...